Nieuw binnen de pCon.catalog: inoff

Een brede selectie van design meubilair voor openbare ruimten van inoff inred ab is nu te downloaden in pCon.catalog. Lees hier hoe de Zweedse fabrikant zich presenteert.


inoff stelt zich voor

Afbeelding: inoff

Afbeelding: inoff

inoff is een Zweeds interieurontwerpbedrijf met meubels voor openbare ruimten. inoff’s visie is om de contractmarkt meubels aan te bieden die worden gekenmerkt door prijs-kwaliteitverhouding, functie, comfort, design en duurzaamheid.

Afbeelding: inoff

Afbeelding: inoff

inoff werd aan het begin van de jaren 2000 opgericht in Bjärnum, Skåne, dat een grote geschiedenis en traditie heeft op het gebied van meubelproductie. Het bedrijf maakte aanvankelijk deel uit van een concern met een moedermaatschappij die huismeubilair verkocht aan de thuismarkt in heel Scandinavië. Na slechts enkele jaren begon de reis naar een meer traditioneel designmeubelbedrijf voor openbare ruimten. Beetje bij beetje ontwikkelde zich een assortiment producten voor conferenties, scholen en ouderenzorg, maar pas toen Inoff werd losgemaakt van het moederbedrijf vond de grote uitbreiding plaats. Het familiebedrijf wisselde van generatie en de broers Kristoffer en Mattias begonnen inoff te leiden.

Afbeelding: inoff

Afbeelding: inoff

Een combinatie van passie om net dat beetje extra te doen, omringd zijn door getalenteerde collega’s en betrouwbare partners en een mix van korte termijn gedrevenheid en lange termijn focus heeft de basis gelegd voor het inoff dat je vandaag ziet.

Kwaliteit en milieu zijn belangrijke sleutelwoorden voor ons. Sinds het begin van de 21e eeuw zijn wij gecertificeerd volgens ISO 14001, 9001 en 45001. Wij werken ook met de criteria van Möbelfakta en onze producten worden getest volgens de EU-normen voor testen en duurzaamheid in de openbare ruimte.
Sharing is caring