Nieuw binnen de pCon.catalog: Spoinq

Een brede selectie van moderne, duurzame en innovatieve meubels van Spoinq is nu te downloaden in de pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Nederlandse fabrikant zich presenteert.

Bekijk de producten van Spoinq in pCon.catalog


Spoinq stelt zich voor

Afbeelding: Spoinq

Afbeelding: Spoinq

Het avontuur van Spoinq startte in 2011. Samen met Nederlandse ontwerpers willen we meubels maken die modern, duurzaam en innovatief zijn.

Een goed ontwerp begint aan de tekentafel. Voor het ontwerpen van onze duurzame meubels werken we samen met gevestigde Nederlandse ontwerpers en aanstormend ontwerptalent. Ieder met een eigen visie, maar altijd in lijn met Spoinq. We kiezen bewust voor een pure, tijdloze ontwerpstijl, die niet onderhevig is aan modegrillen. Daardoor gaat een ontwerp jarenlang mee. Wij zijn groot voorstander van het creëren van een eigen ontwerp, daarom hebben wij een grote collectie kleurrijke stoffen, duurzaam en tijdloos, om onze stoelen, banken, bureaustoelen of banken mee te bekleden.

Afbeelding: Spoinq

Afbeelding: Spoinq

Onze meubelcollectie voldoet aan de vaste waarden van Spoinq: goed design, hoge kwaliteit en herbruikbaarheid van de materialen. Onze duurzame meubels worden lokaal gefabriceerd door Nederlandse ambachtsbedrijven. Lokaal betekent in dit geval niet alleen ‘Nederlands’: al onze duurzame design meubels worden binnen een straal van 40 km rondom ons magazijn in Waspik gemaakt, om de CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Bovendien houden we hierdoor het vakmanschap levend in onze eigen regio.

Afbeelding: Spoinq

Afbeelding: Spoinq

Wij nodigen je uit om creatief te zijn met Spoinq in jouw project en neem gerust contact met ons op bij vragen. We hopen van je te horen!

Sharing is caring