Update voor pCon.basket PRO and CE

De online CPQ-software pCon.basket PRO en pCon.basket CE (de gratis tool voor het online creëren van artikellijsten) hebben een update gekregen.


Dit is nieuw

Proces efficiëntie: Artikelen kopiëren van pCon.planner naar pCon.basket (PRO, CE, Integratie)

Je kunt nu eenvoudig geselecteerde artikelen uit pCon.planner (vanaf 8.8) importeren in pCon.basket PRO door middel van Copy > Article List (CTRL + B). De gekopieerde artikelen kun je invoegen in een artikellijst in pCon.basket PRO door ze te plakken met CTRL + V).

Overzicht in rapporten: Nieuwe opties voor weergaven (PRO, CE, Integratie)

Met de nieuwe versie van pCon.basket zijn extra opties voor de presentatie van artikellijsten beschikbaar. Je kunt kiezen uit 5 verschillende weergaven om de mate van detail te bepalen waarin artikellijsten worden weergegeven op rapporten. Naast de reeds geïmplementeerde Samengevat en Gedetailleerd weergave, kun je nu ook kiezen voor het volgende:

  1. Compacte weergave, waarbij alle artikelen binnen een groep of samengesteld artikel als één positie worden weergegeven. Informatie over de subartikelen wordt in tekstvorm weergegeven.
  2. Naast de compacte weergave, worden identieke artikelen gegroepeerd wanneer je kiest voor de nieuwe Samengevat – Compacte weergave. Rekening houdend met de rangorde van de mappen.
  3. Met de flat list, worden alle identieke artikelen in het project samengevat, zonder rekening te houden met mappen of andere hiërarchische elementen.

Uitgebreide hulpmiddelen (PRO, CE, Integratie)

Om te zorgen dat je het meeste uit de pCon.basket haalt, heb je toegang tot een uitgebreide online helpcentrum. Dit vind je in het hamburger menu of met F1. In het helpcentrum vind je up-to-date artikelen en video’s om jou te ondersteunen.

Gebruiksvriendelijkheid

Autocomplete Functie bij het invoegen van artikelen op nummer (PRO, CE, Integratie)

Met de nieuwe versie van pCon.basket, profiteer je van de auto-aanvul functie bij het invoegen van nieuwe artikelen. Met Shift+F6 of klik op het betreffende icoon in de rechterbovenhoek, open je het dialoogvenster om direct artikelen in te voegen. Als je nu begint te typen, krijgt je tot 10 suggesties op basis van de tekens die je hebt ingevoerd, waardoor het aanmaken van bestellingen gestroomlijnder en sneller verloopt.

Standaard geldigheidsduur voor offertes (PRO, Integratie)

Wanneer je pCon.basket PRO of een integratie versie gebruikt, kun je een Standaard Geldigheidsduur voor de offertes instellen. Bij het openen van een nieuw project zal dit automatisch de geldigheidsdatum voor de offerte instellen. Dit helpt je in het communicatieproces met jouw klanten.

Andere nieuwe functies

  • Ondersteuning van nieuwe OAP-interacties “Info” en “Waarschuwing”.
  • Afrondingsfactor in de koptekstberekening (PRO, CE, Integratie)
  • Lange teksten voor mappen en tekstposities (PRO, Integratie)
  • Ondersteuning van prijsdatum in pCon.basket CE


Geïnteresseerd in het gebruik van pCon.basket?

pCon.basket PRO en CE werken met jouw pCon.login account. Neem een kijkje op pCon-solutions.com/basket voor meer informatie en om pCon.basket PRO 30 dagen gratis te testen.
Abonneer je op de pCon blog (in de voettekst) om per e-mail op de hoogte te worden gehouden van nieuws over pCon.basket, andere pCon toepassingen en de pCon gemeenschap.

Sharing is caring