Nieuw binnen de pCon.catalog: Rofa

Een brede selectie van duurzame stoelen, banken, zitsystemen en akoestische oplossingen van Rofa is nu te downloaden in de pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Nederlandse fabrikant zich presenteert.

Bekijk de producten van Rofa in pCon.catalog


Rofa stelt zich voor

Afbeelding: Rofa

Afbeelding: Rofa

ROFA werd gelanceerd in 1991. Het duurde niet lang voordat we de leiding namen. Sindsdien zijn we een toonaangevend, internationaal opererend bedrijf dat zich richt op duurzame industriële stoffering. Wij werken als een goed opgeleid team samen met onze partners en regelen alles voor hen. Wij bekleden en bedenken, maken en regelen het van A tot Z.

Innovatie zit in onze vezels. We doen er alles aan om onze CO₂-voetafdruk nog kleiner te maken dan de vorige 2. En we werken volledig energieneutraal. Duurzaamheid loopt als een rode draad door ons bedrijf. Het komt nadrukkelijk tot uiting in het herstofferen, waarmee we goede meubels een lang en gelukkig nieuw leven geven. En in Moduplus, ons modulaire zitsysteem met minimale milieubelasting. Ook produceren we akoestische oplossingen voor de meest uiteenlopende branches en ruimtes.

Dit alles doen we voor luchtvaartmaatschappijen, concertzalen, ziekenhuizen, scholen en nog veel meer. Wat uw wensen ook zijn: wij regelen het!

Afbeelding: Rofa

Afbeelding: Rofa

Duurzaamheid. Een goed voorbeeld van onze duurzame werkwijze is onze Moduplus productlijn. De duurzame werkwijze van Moduplus blijkt uit onderzoek van INSIDE/INSIDE; het onafhankelijke online platform dat inzichtelijk maakt hoe duurzaam, circulair en gezond een interieur is. INSIDE/INSIDE heeft berekend dat de ecologische voetafdruk van een Moduplus composiet driezitsbank rond de drie euro ligt. Ter vergelijking: de voetafdruk van een ‘gewone’ bank is al gauw meer dan honderd euro.

Cradle to cradle. Bij ROFA hebben we een cradle to cradle stoffencollectie die ook volledig biologisch afbreekbaar is en een Second Nature stoffencollectie die gemaakt is van brandnetelvezels. En natuurlijk hebben we een uitgebreide collectie stoffen, die allemaal ISO 14001 gecertificeerd zijn.

Sharing is caring