Nieuw binnen de pCon community: Egoé life s.r.o.

De configureerbare gegevens van Egoé life s.r.o. zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de fabrikant aan via pCon.login en gebruik ze in uw pCon.applicaties.


Egoé stelt zich voor

Afbeelding: Egoé life s.r.o.

Afbeelding: Egoé life s.r.o.

Verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat. Dat is de belangrijkste voorwaarde om een goed idee niet alleen in ons hoofd of op papier te laten belanden. Daarom hebben wij de ideeën vanaf het begin zelf geproduceerd. De geschiedenis van de productiefaciliteiten van de huidige Egoé-groep in Bílovice gaat terug tot 1997.

Het hele proces bij Egoé bevindt zich onder één dak – van de bespreking van het oorspronkelijke idee, het maken en aanpassen van de tekeningen, de productie in massa of op maat, de logistiek, de installatie tot de uitgebreide dienstverlening. Wereldwijd. Wij kunnen terugvallen op een sterke achtergrond en jarenlange ervaring.

Afbeelding: Egoé life s.r.o.

Afbeelding: Egoé life s.r.o.

Alle meubelen en ons modulaire systeem Leva worden geproduceerd in onze vestiging in Bílovice. De oppervlaktebehandeling technologieën zijn geconcentreerd in twee productiebedrijven en omvatten zandstralen, galvaniseren, natlakken en poedercoaten en de complete hout- en metaalverwerking faciliteiten.

Afbeelding: Egoé life s.r.o.

Afbeelding: Egoé life s.r.o.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring