Nieuw binnen de pCon community: RIM CZ

De configureerbare gegevens van RIM CZ zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de Tsjechische fabrikant van kantoorstoelen aan via pCon.login en gebruik ze in uw pCon.applicaties.

Vraag de data van RIM CZ aan via pCon.login


RIM CZ stelt zich voor

Afbeelding: RIM CZ

Afbeelding: RIM CZ

RIM CZ is een Tsjechische fabrikant van kantoorstoelen. Al meer dan 30 jaar produceren ze stoelen met de nadruk op design, functionaliteit, ergonomie en kwaliteit.

“Onze wereld draait om stoelen, de mensen die erop zitten en ze maken. Wij zijn RIM en sinds 1991 produceren we stoelen waar je niet meer vanaf wilt.”

Afbeelding: RIM CZ

Afbeelding: RIM CZ

Het portfolio van het bedrijf groeit voortdurend, en naast bureau- en conferentiestoelen vind je ook tafels, banken, fauteuils en (bar)krukken in hun aanbod. Het bedrijf werkt samen met ontwerpers van over de hele wereld aan productontwikkeling.

Afbeelding: RIM CZ

Afbeelding: RIM CZ

Het hoofdkantoor is gevestigd in Otrokovice in de Tjsjechische Republiek. RIM heeft ook een vestiging in Azië. In Europa wordt het bedrijf vertegenwoordigd door 500 dealers en verkoopvertegenwoordigers. Je kunt ook showrooms bezoeken in Praag, Wenen en Boedapest.

Afbeelding: RIM CZ

Afbeelding: RIM CZ


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring