Nieuw binnen de pCon community: INNO Interior

De configureerbare gegevens van INNO Interior Oy zijn nu beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van de Finse fabrikant van designmeubelen en accessoires aan via pCon.login en gebruik ze in uw pCon.applicaties.
Vraag de data van INNO Interior aan via pCon.login


INNO Interior stelt zich voor

Afbeelding: INNO Interior

Afbeelding: INNO Interior

Inno produceert design meubilair en accessoires als “gereedschap voor architecten” met sterke roots in innovatief productdesign en verantwoorde productie.

Innovatie op zich is echter niet ons hoofddoel, maar het leveren van hands-on service en originele producten aan architecten voor het maken van unieke interieurs. Elk meubelstuk wordt geproduceerd volgens de bestelling van de klant, daarom zijn op maat gemaakte ontwerpen een natuurlijk onderdeel van Inno’s activiteiten die verschillende merkidentiteiten ondersteunen.

Afbeelding: INNO Interior

Afbeelding: INNO Interior

Verantwoordelijkheid voor het milieu en voor de mensen is een onderdeel van onze dagelijkse processen. Inno zet zich in voor de productie van producten met een lange levenscyclus, recyclebare materialen en minimale emissies. Wij volgen een holistische aanpak in duurzame ontwikkeling en zijn gecertificeerd volgens de ISO 14001-2015 milieumanagement norm.

Afbeelding: INNO Interior

Afbeelding: INNO Interior

Sinds 1975, toen het familiebedrijf werd opgericht door Harri Korhonen, zijn de meubelen en interieuraccessoires van Inno gekozen voor merkconcepten, bedrijfspanden, culturele en openbare gebouwen, luchthavens en hotelketens over de hele wereld.

Inno House met showroom, kantoor en productie is gevestigd in Espoo, Finaland. Inno’s internationale klantservice en distributienetwerk omvatten permanente showrooms in Stockholm en Parijs, samen met vertegenwoordigers in meer dan 20 landen.

Afbeelding: INNO Interior

Afbeelding: INNO Interior

 


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring