Nieuw binnen de pCon community: Cube Design

De configureerbare data van Cube Design zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van het Deense kantoormeubel bedrijf aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.


Cube Design stelt zich voor

Afbeelding: Cube Design

Afbeelding: Cube Design

Cube Design is een Deens kantoormeubel bedrijf gevestigd in Hammel, Denemarken. In onze productie kunnen we bijna alles maken wat u nodig heeft voor uw kantoor. Onze opbergmeubelen worden gemaakt van laminaat met 2 mm slagvaste ABS randen (Acrylonitril-butadieen-styreen; levert een glad en stevig plastic op) – zelfs als opbergmeubelen met een verstekverbinding worden gemaakt. Alle opbergers van Cube Design hebben 10 jaar garantie, maar de meubels gaan nog langer mee. Naast de opbergmeubelen hebben wij ook zit-sta bureaus, vergadertafels en stoelen in vele maten en vormen.

Het bedrijf is in 1980 opgericht door Aase & Curt Berggren en wordt door een familie gerund. Cube Disign heeft een productie en administratie van 9.000m² met 50 werknemers. Wij leggen grote nadruk op design, functionaliteit en goede kwaliteit in alle producten. Wij hebben onze eigen architect, die samen met onze adviseurs van begin tot eind met raad en daad terzijde staat. Onze showroom in Hammel (DK) is altijd open voor bezoeken.

Cube Design verkoopt meubelen via een sterk dealernetwerk. De dealers hebben een uitgebreide kennis van onze producten – en nemen de producten één voor één door met al onze dealers. Cube Design exporteert voornamelijk naar Scandinavië en met name Noorwegen, maar ook naar de rest van Europa.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring