Nieuw binnen de pCon community: Isku Interior

De configureerbare data van Isku Interior zijn beschikbaar in de pCon community. Vraag de data van deze Finse kantoormeubelfabrikant aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.


Isku stelt zich voor

Afbeelding: ISKU

Afbeelding: ISKU

Het verhaal van ISKU gaat terug naar 1928 en is diep geworteld in de noordelijke natuur, Fins hout en de timmervaardigheden van oprichter Eino Vikström. Bijna 100 jaar later houdt het familiebedrijf nog steeds vast aan deze waarden en neemt de verantwoordelijkheid voor elkaar en voor het milieu. Wij ontwerpen en produceren meubilair en bieden diensten en uitgebreide interieuroplossingen voor leer-, werk- en zorginstellingen en voor alle openbare ruimten.

Afbeelding: ISKU

Afbeelding: ISKU

Als leider op het gebied van Finse vakkennis, kwaliteit en industriële innovatie is het ons doel om te inspireren, succeservaringen te creëren en onze klanten te voorzien van meubilair van hoge kwaliteit, terwijl we een verantwoorde productie garanderen. Wij zijn een pionier in het op de voorgrond plaatsen van duurzaamheid in design. Ons design is geïnspireerd door Finse bossen, zuivere grondstoffen en milieuvriendelijke productiemethoden. Voor ons betekent het nemen van verantwoordelijkheid, actie ondernemen en zit het in het DNA van ons bedrijf. Het is een leidend principe dat alles omvat, van onze leveranciers en partners, materiaalkeuze en ontwerp tot de productieprocessen en logistiek.

Onze activiteiten zijn niet alleen verantwoordelijk voor het milieu, maar ook voor de mens. Wat onze meubeloplossingen tot meer maakt dan alleen design, zijn de antimicrobiële contactoppervlakken die actief de gezondheid en veiligheid van ruimtes verbeteren. Het team heeft ‘s werelds eerste antimicrobiële meubelcollecties ontwikkeld om de verspreiding van infecties tegen te gaan.

Met deze aanpak biedt ISKU toekomstige generaties een schonere, veiligere omgeving om te studeren, te werken en te gedijen.

Afbeelding: ISKU

Afbeelding: ISKU


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon.login. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring