Ontmoet ons op Design District in Rotterdam

Bezoek ons op Design District in Rotterdam! Deze vindt plaats op 3, 4 en 5 november in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Op de beursvloer staan speciaal voor u de presentaties van ruim 150 merken! Verder zijn er ook diverse lezingen, gratis rondleidingen met een Van Nelle-gids, is er de designer District met 14 beginnende en/of zelf-producerende ontwerpers en ondernemingen en presenteren net afgestudeerde studenten van het Hout- en Meubileringscollege in Amsterdam en Rotterdam ook dit jaar hun eindwerkstuk tijdens Design District.

Bij een bezoek aan onze stand S25 maakt u kans op een pCon.planner Pro licentie voor 1 jaar! Dus kom langs en lever uw visitekaartje bij ons in.

Misschien hebt u van ons, of een van de andere deelnemers, al de link ontvangen om u te registreren voor een gratis entree-ticket? Als u zich nog niet geregistreerd heeft, dan kan dat nu alsnog via deze link. Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

Sharing is caring

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *