Nieuw binnen de pCon.community: Marbet Felt

De configureerbare data van Marbet Felt zijn beschikbaar in de pCon Community. Vraag de data van dit Poolse meubelmerk aan via pCon.login en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag de data van Marbet Felt aan


Marbet Felt stelt zich voor

Afbeelding: Marbet Felt

Afbeelding: Marbet Felt

Marbet Felt is het nieuwste merk van Marbet Sp. z o.o., met als missie het ontwerpen en creëren van innovatieve producten volgens het principe duurzame ontwikkeling. Bewust van het negatieve effect die geluiden hebben op ons, en het belang van akoestiek in de interieurontwerpen van nu, hebben wij de ECLIPSE en CELL akoestische panelen collectie gelanceerd.

Afbeelding: Marbet Felt

Afbeelding: Marbet Felt

De collectie bestaat uit een systeem van panelen in diverse afmetingen en omvat bureauschermen, vrijstaande panelen, wandpanelen en ook plafondpanelen en akoestische wanden. Het modulaire ontwerp zorgt ervoor dat de Petfelt panelen passen bij bijna alle kantoormeubelen en in de meeste interieurs – en zorgen voor een verbetering van de akoestiek en een comfortabelere werkplek.

De producten van het merk MARBET FELT zijn gemaakt van rPET-stof, die doet denken aan warme, behaaglijke wol. Dit sluit aan bij de recente tendens om openbare ruimten een meer informele, huiselijke sfeer te geven.

Afbeelding: Marbet Felt

Afbeelding: Marbet Felt

rPET-stof is een licht, ecologisch innovatief materiaal, gemaakt van gerecyclede petflessen. Het heeft niet alleen uitstekende akoestische eigenschappen, maar kan ook gevormd worden naar elk oppervlak. Hierdoor ontstaat een grote verscheidenheid aan ontwerpmogelijkheden. Het materiaal kan regelmatig gedesinfecteerd worden, zonder zijn akoestische en esthetische eigenschappen te verliezen. Wanneer u ervoor kiest om onze panelen te gebruiken draagt u actief bij aan de verbetering van het ecosysteem rondom u.

Afbeelding: Marbet Felt

Afbeelding: Marbet Felt


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon Community. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring