Nieuw binnen de pCon.community: Acustio

Configureerbare data van ACUSTIO is nu beschikbaar voor de pCon community. Vraag via pCon.login de productgegevens op van dit Duitse Premium-meubelmerk en gebruik deze in uw pCon applicaties.

Vraag hier de data van ACUSTIO aan


ACUSTIO stelt zichzelf voor

Afbeelding: ACUSTIO

Afbeelding: ACUSTIO

 Acustio ontwerpt en vervaardigt geluidsabsorberende meubeloplossingen die in stilte werken om een productieve rust te bevorderen. Ze helpen het kantoor en het thuiskantoor vrij te maken van ongewenste afleidingen.

Afbeelding: ACUSTIO

Afbeelding: ACUSTIO

Nog vrij jong, maar nu al geschiedenis aan het schrijven met de grote winst van Red Dot Best of the Best Award vorig jaar.Wie de koper ook is, het ontzag na het ervaren van een Acustio’s product is altijd groot. Niet alleen de pragmatische aspecten met betrekking tot akoestiek verbazen, maar ook het prachtige design.

Het belangrijkste doel is om het comfort van werken en wonen te verbeteren. Het merk gelooft dat om een gelukkig leven te leiden, de juiste atmosfeer van uw ruimte moet worden verzorgd. Een goede akoestiek is daarbij van cruciaal belang.

Afbeelding: ACUSTIO

Afbeelding: ACUSTIO


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon Community. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring