Update voor pCon.basket PRO en CE

De online CPQ software pCon.basket PRO en pCon.basket CE, de gratis community tool voor het online creëren van artikellijsten, hebben een update gekregen.

Voor pCon.basket PRO gebruikers

Prijsbepaling op datum

De nieuwe versie van de CPQ tool maakt het nog eenvoudiger om offertes te maken dankzij de mogelijkheid om de prijsdatum in te stellen, zodat u kunt werken met verschillende prijslijsten – hetzij op header-niveau voor het hele project of voor de individuele configuratie op artikelniveau.

Transparantie met tekstbewerking

De nieuwe organisatie van het eigenschappendialoogvenster biedt een beter overzicht bij het bewerken van artikelconfiguraties en artikelteksten: Transparant gescheiden in afzonderlijke tabbladen, kunt u zich nu richten op ofwel de configuratie-eigenschappen of de tekstuele beschrijving van het artikel.

Een kleine aanpassing met een groot effect: de nieuwe markering van artikelen met speciale varianttekst maakt in één oogopslag duidelijk dat artikelen in het bestelproces apart moeten worden behandeld. Dit zorgt voor een efficiëntere offerteverwerking, het voorkomen van fouten en een grotere klanttevredenheid.

Voor pCon.basket PRO gebruikers

Uitgebreide support documentatie

pCon.basket PRO en CE kunnen online en collaboratief worden gebruikt – zelfs voor teams in verschillende landen. Met deze update hebben we niet alleen nieuwe vertalingen toegevoegd, we hebben ook een uitgebreid helpplatform toegevoegd aan de online tool, in alle applicatietalen. Zodat alle landenteams zichzelf snel kunnen helpen als ze vragen hebben.

Vooraf ingestelde cameraperspectieven

Het juiste perspectief vinden is niet altijd eenvoudig. In de nieuwe pCon.basket kunt u daarom in de artikelweergave eenvoudig kiezen uit vooraf ingestelde 2D-aanzichten. Natuurlijk is het 360°-aanzicht nog steeds beschikbaar.

pCon.basket PRO en CE werkt met uw pCon account. Zodra een geschikte licentie is geactiveerd voor uw pCon account, kunt u direct aan de slag met de gegevens van uw leveranciers. Kijk op pCon-solutions.com/basket voor meer informatie en profiteer van een 30-dagen gratis proefversie van pCon.basket PRO.

Abonneer u op de pCon Blog om updates te ontvangen over pCon.basket PRO, andere pCon applicaties en de pCon community.

Sharing is caring