pCon.basket PRO – Intuïtive prijscalculatie

Esthetiek speelt ongetwijfeld een belangrijke rol in binnenhuisarchitectuurprojecten. Uiteindelijk moet de prijs echter juist zijn – voor alle betrokken partijen: van de leverancier tot de dealer tot de klant. Met de online applicatie pCon.basket PRO heeft u de juiste oplossing in handen om prijsvoorwaarden flexibel te combineren en precies de prijs te berekenen die voor iedereen geschikt is.

Ontdek de krachtige online prijsberekening in pCon.basket PRO. Stel speciale inkoopcondities in voor leveranciers of specifieke productseries die in alle projecten kunnen worden toegepast. Stel speciale kortingen en toeslagen in voor afzonderlijke producten en voeg extra voorwaarden toe op kopniveau. U heeft altijd uw marge in zicht.

Naast de flexibiliteit om prijscondities vrij te kunnen combineren, profiteert u natuurlijk ook van de pCon-typische 3D-productconfiguratie: selecteer eenvoudig productvarianten en zie onmiddellijk de passende visualisatie, alsmede variant-specifieke prijsinformatie. Zodra alles naar wens is geconfigureerd en geselecteerd, kunt u bij het aanmaken van het offerteformulier met een eenvoudige muisklik beslissen of de toegepaste kortingen en toeslagen ook op het offerteformulier moeten worden getoond.

pCon.basket PRO werkt met uw pCon account. Zodra een geschikte licentie is geactiveerd voor uw pCon account, kunt u direct aan de slag met de gegevens van uw leveranciers.
Kijk op pCon-solutions.com/basket voor meer informatie en profiteer van een 30-dagen gratis proefversie van pCon.basket PRO.

Abonneer u op de pCon Blog om updates te ontvangen over pCon.basket PRO, andere pCon applicaties en de pCon community.

Sharing is caring