Nu beschikbaar in pCon.catalog: Mizetto AB

Een breed scala aan kleurrijke kantoormeubelen en kantooraccessoires van Mizetto AB zijn nu beschikbaar om te downloaden via pCon.catalog. Hieronder kunt u lezen hoe de Zweedse fabrikant van hoogwaardige persoonlijke opbergoplossingen zich presenteert:

Image: Mizetto AB

Image: Mizetto AB

Bij Mizetto AB bloeien zowel innovatief design als vakkundig vakmanschap. Design, duurzaamheid, kwaliteit en functie zijn voor ons even belangrijk. En om de mogelijkheden te zien. Ons kantoor en onze productie zijn gevestigd in Kalmar, aan de zuidoostkust van Zweden. Onze productie is milieuvriendelijk en kosteneffectief en we hebben controle over de kwaliteit van alles wat we leveren. Samen met lokale onderaannemers minimaliseren we onze ecologische voetafdruk.

Image: Mizetto AB

Image: Mizetto AB

Wij zijn nieuwsgierig, innovatief en hebben een gepassioneerde belangstelling voor de veranderende behoeften van mensen. Wij realiseren uw interieurprojecten. Helemaal vanuit het hart van Scandinavië naar de rest van de wereld.

Image: Mizetto AB

Image: Mizetto AB

>> Download hier de 3D CAD modellen van Mizetto AB

Sharing is caring