pCon.planner 8.4 – Nieuwe manieren om uw ontwerp te verlichten

Licht kan een succesvol interieurproject maken of breken. Dat geldt zowel voor het echte project als voor de renders en alle soorten digitale mock ups die vooraf worden gemaakt. In verband met het belang van de verlichting hebben we met de update naar versie 8.4 de nieuwe geavanceerde verlicht-galerie binnen het, eveneens nieuwe, Licht-menu geïntroduceerd. Naast deze nieuwe fotometrische lichtbronnen vindt u in dit menu ook de bekende selectie van standaard lichtbronnen.

Alle kleuren van de regenboog

In pCon.planner schijnt het licht niet alleen zo helder als u wilt en met het profiel dat u kiest, de 3D-interieursoftware biedt u ook de mogelijkheid om de kleur te kiezen die past bij de sfeer die u wilt creëren. Van helder en energiek tot donker en humeurig: kies kleuren uit het hele RGB-spectrum of selecteer de gewenste lichttemperatuur uit een selectie van vooraf gedefinieerde kleurprofielen.

Nieuwe formaten

Last but not least: pCon.planner 8.4 ondersteunt de import van fotometrische lichtbronnen in EULUMDAT en enkele IES-formaten en biedt u daarmee bijna oneindig veel mogelijkheden om realistische lichtsituaties in uw renderings weer te geven.

Lees meer over de nieuwe functies in het Helpcentrum.

Details van verdere belangrijke functies zullen de komende weken hier op het pCon-blog beschikbaar zijn. Abonneer u op de pCon Blog om op de hoogte te blijven.


*De downloadknop is voor de gratis standaardversie van pCon.planner. Als u een pCon.planner PRO of ME gebruiker bent, vragen we u te wachten met het downloaden van de nieuwste versie totdat de pCon.planner u informeert over een automatische update.

 

Sharing is caring