Nu verkrijgbaar binnen pCon.catalog: Blika

Een grote selectie van werkplekken en kasten van Blika is nu beschikbaar in de pCon.catalog. Lees hieronder hoe de Deense fabrikant van slimme opslagoplossingen zich presenteert:

Image: Blika

Image: Blika

Meer dan 60 jaar ervaring heeft ons geleerd dat kwaliteit en functionaliteit hand in hand moeten gaan. Daarom is Blika vandaag de dag een van de toonaangevende Europese fabrikanten van intelligente opslagoplossingen voor particuliere en openbare instellingen, werkplaatsen, industriële bedrijven en scholen.

De staalwerkplaatsuitrusting van Blika staat bekend om de kwaliteit en de creatieve details in de manier waarop deze is ontworpen en kan worden gebruikt. Een goede werkomgeving is een gemeenschappelijke noemer bij het ontwerpen van functionele en ergonomische werkplekken in samenwerking met onze klanten. Ons brede assortiment aan werkplaatstafels en -planken en kasten voor het opbergen van materiaal zorgt voor orde en netheid.

Het hoofdkantoor van Blika A/S is gevestigd in Esbjerg. De productie vindt plaats in onze eigen fabriek in Tsjechië. Onze fabriek is gericht op de westerse normen met de nadruk op een hoge productiviteit en flexibiliteit in de omvang van de productiepartijen.

Het bedrijf maakt een solide groei door en we kijken ernaar uit om een onmisbare partner te blijven voor de vele werkplaatsen, industriële bedrijven, scholen en instellingen die hoge eisen stellen aan de kwaliteit en de esthetische uitrusting met meubelkwaliteitsopslag.

>> Download hier de 3D CAD modellen van BLIKA

 

Sharing is caring