Nu beschikbaar via pCon.login: Bakun door B-Group

Image: B-Group

Image: B-Group

OFML-gegevens van B-Group zijn nu beschikbaar in de productbibliotheek van pCon. Vraag de configureerbare gegevens van het bedrijf op via pCon.login. Lees hieronder hoe de Poolse fabrikant van kantoor- en objectmeubilair en kantooraccessoires zich presenteert.

Sinds 1994 levert de B-Group haar producten met succes aan klanten in heel Europa. De constante analyse van de behoeften van onze klanten maakt een continue ontwikkeling van ons aanbod mogelijk, niet alleen op het gebied van nieuwe ontwerpen, maar ook op het gebied van de kwaliteit van onze producten. Meer dan 20 jaar ervaring stelt ons in staat om onze klanten onze producten en diensten op het hoogste niveau te leveren, waardoor hun tevredenheid over de samenwerking met ons en het voldoen aan hun verwachtingen wordt gegarandeerd.

Image: B-Group

Image: B-Group

De onderneming B-Group is een nieuwe manier van samenwerken. Wij besteden al onze ervaring en aandacht aan de individuele benadering van de klant en zijn behoeften, en ongewone nieuwe ideeën stellen ons in staat om nog meer aan uw verwachtingen te leren voldoen.

>> Vraag hier de gegevens van B-Group OMFL aan via pCon.login.

 

Sharing is caring