Ons nieuwe support systeem is live!

Vanaf 05-06-2020 zijn we live met ons nieuwe supportsysteem! Dit supportsysteem heeft ook een service desk. Hier kunt u antwoorden vinden op bijna al uw vragen. Staat een passende oplossing er niet bij? Geen probleem, dan kunt u eenvoudig een ticket indienen via de service desk en dan neemt een van onze experts contact met u op!

Dit nieuwe systeem is ingericht om u ook in deze bijzondere tijd zo spoedig en doelgericht mogelijk te helpen. Wanneer u een ticket instuurt zijn er meerdere collega’s die ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk een antwoord krijgt. Dit nieuwe supportsysteem is zo ingericht dat onze experts nu zowel vanuit thuis als op kantoor dezelfde mate van dienstverlening kunnen faciliteren.

De video hieronder geeft u een korte uitleg hoe de service desk functioneert:

Sharing is caring