Nieuw binnen de pCon-community: SedItaly

OFML-gegevens van SedItaly zijn nu beschikbaar in de productbibliotheek van pCon. Vraag nu de configureerbare data van het bedrijf aan via pCon.login.

Lees hieronder hoe de Italiaanse fabrikant van bureaustoelen zich voorstelt.

Image: SedItaly

Image: SedItaly

SedItaly is een van de weinige authentieke Italiaanse stoelproducenten. Elk model wordt bij ons ontworpen, gerpdroduceert en gemonteerd. Dankzij deze keuze hebben wij de volledige controle over het hele proces. Wij geloven dat dit de beste manier is om onze passie voor kwaliteit te delen.

Ons doel is om eenvoudige en efficiënte oplossingen te ontwikkelen om te kunnen concurreren in een voortdurend veranderende markt. Voor ons heeft elke klant andere behoeften, en daarom hebben wij voor elke situatie aangepaste stoelen . SedItaly is meer dan een merk, het is een ontmoetingsplaats tussen design en technologie, het is de ervaring die in de loop der jaren is opgedaan en omgezet in functionerende producten.

Image: SedItaly

Image: SedItaly

Sharing is caring