Nu nieuw in pCon.catalog: functionele design meubelen van Ocee Design

Het doel van Ocee Design is om producten te ontwikkelen die zich kunnen aanpassen aan een breed scala van behoeften, dromen, ambities en budgetten. Dit zijn onder andere producten voor akoestische afscherming, zitmeubilair en tafels. Het bedrijf is opgericht in 1990 en is gevestigd in Northampton, in het hart van Engeland.

Image: Ocee Design

Image: Ocee Design

Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid van een fabrikant van bedrijfs- en werkmeubilair tot een gevestigde Britse meubelfabrikant met hoogwaardig ontworpen producten. Tijdens hun projecten werken zij samen met medeverkopers van kantoormeubilair, ontwerp- en bouwadviseurs, architecten en planners. Ocee Design maakt samen met Four Design en Race Furniture deel uit van de Ocee International Group.

Ocee Design „Giggle“ ©Ocee Design

De meubeloplossingen van Ocee Design zijn op verschillende gebieden te vinden: bijvoorbeeld kantines, bibliotheken of universiteiten – maar ook in kantoren. Ze worden altijd gebruikt wanneer mensen in grotere ruimtes een eigen, aparte werkplek nodig hebben. Kenmerkend hiervoor zijn de functionaliteit, het aanpassingensvermogen en het design.

Laat u inspieren en configureer Ocee Design producten voor uw ruimteplanning en offertes in pCon.planner en in de apps pCon.box en pCon.facts.

Sharing is caring