Nu in de pCon productenbibliotheek: BOCCHO

OFML data van Boccho is nu beschikbaar in de pCon bibliotheek. U kunt de configureerbare data aanvragen via pCon.login.

Lees hier verder over hoe de Poolse vloerbekleding fabrikant zichzelf introduceert.

Image: Boccho

Image: Boccho

De missie van Boccho® is om oplossingen te bieden die mogelijkheden creëren om tapijten zelfstandig te ontwerpen en uit te voeren. Ons doel is om Boccho® te associëren met vrijheid, creativiteit en zonder enige beperkingen. Wij willen met onze producten positieve emoties en associaties creëren. Boccho® is de creatieve kracht van kleuren en vormen zonder limitatie. Wij bouwen ons merk Boccho® vooral op moderniteit en innovatiekracht van onze oplossingen. Ons unieke karakter helpt ons vertrouwen op te bouwen en ons bedrijf te laten groeien.

Sharing is caring