Nu in de pCon productenbibliotheek: BOCCHO

OFML data van Boccho is nu beschikbaar in de pCon bibliotheek. U kunt de configureerbare data aanvragen via pCon.login.

Lees hier verder over hoe de Poolse vloerbekleding fabrikant zichzelf introduceert.
Now available via pCon.login: Boccho

De missie van Boccho® is om oplossingen te bieden die mogelijkheden creëren om tapijten zelfstandig te ontwerpen en uit te voeren. Ons doel is om Boccho® te associëren met vrijheid, creativiteit en zonder enige beperkingen. Wij willen met onze producten positieve emoties en associaties creëren. Boccho® is de creatieve kracht van kleuren en vormen zonder limitatie. Wij bouwen ons merk Boccho® vooral op moderniteit en innovatiekracht van onze oplossingen. Ons unieke karakter helpt ons vertrouwen op te bouwen en ons bedrijf te laten groeien.

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>