Nu nieuw bij pCon: kwaliteitsmeubilair van Savir Design Studio

Het Deense bedrijf Savir Design Studio ontwikkelt en produceert meubels voor de kantoor- en onderwijssector met een sterke focus op design, innovatie en duurzaamheid, in lijn met hun bedrijfsfilosofie:

Image: Savir Design Studio

Image: Savir Design Studio

„Wij zijn gepassioneerd door het aanbieden van complete interieuroplossingen die bedragen aan inspiratie en innovatie, waarbij kwaliteit en functie hand in hand gaan.“

Volgens deze richtlijn gebruikt de Scandinavische designstudio materialen die lange levensduur van alle stoelcollecties, loungezitjes en tafels garanderen. De ‘Reflect’ stoelcollectie van architect Thomas Pedersen maakt een indruk door zijn veelzijdigheid, comfort en lichtheid. Het profiteert van het zuinige gebruik van materialen en is dus een uitstekend voorbeeld van de consequente toepassing van de kwaliteitsnormen die het bedrijf zichzelf heeft opgelegd.

Mobile Villa >> Download hier de 3D-modellen

Sharing is caring