Nu nieuw bij pCon: kwaliteitsmeubilair van Savir Design Studio

Het Deense bedrijf Savir Design Studio ontwikkelt en produceert meubels voor de kantoor- en onderwijssector met een sterke focus op design, innovatie en duurzaamheid, in lijn met hun bedrijfsfilosofie:

„Wij zijn gepassioneerd door het aanbieden van complete interieuroplossingen die bedragen aan inspiratie en innovatie, waarbij kwaliteit en functie hand in hand gaan.“Jetzt neu bei pCon: Qualitätsmöbel von Savir Design Studio Savir Design Studio pCon.catalog
Volgens deze richtlijn gebruikt de Scandinavische designstudio materialen die lange levensduur van alle stoelcollecties, loungezitjes en tafels garanderen. De ‘Reflect’ stoelcollectie van architect Thomas Pedersen maakt een indruk door zijn veelzijdigheid, comfort en lichtheid. Het profiteert van het zuinige gebruik van materialen en is dus een uitstekend voorbeeld van de consequente toepassing van de kwaliteitsnormen die het bedrijf zichzelf heeft opgelegd.

Mobile Villa >> Download hier de 3D-modellen

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen, pCon.catalog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>