Verlichting van Tobias Grau nu verkrijgbaar bij pCon

Tobias Grau verlichting staan voor esthetische verfijning en de hoogste kwaliteit “Made in Germany”. In de jaren tachtig in zijn loft in Hamburg begon Tobias Grau zijn carrière als freelance ontwerper met de focus op interieurdesign. Zijn fascinatie voor licht werd al snel duidelijk in zijn projecten en hij bouwde zijn eigen speciale lampen met innovatieve halogeentechnologie voor de binnenhuisarchitectuur.

In 1987 presenteerde hij zijn eerste eigen verlichtingssysteem aan het publiek; in 1991 bereikte hij zijn internationale doorbraak met zijn eerste collectie armaturen. Met de erkenning achter zich heeft het nog jonge bedrijf de belangrijkste kenmerken van zijn ontwerp vastgesteld: dynamsiche vormen, gladde oppervlakken en de modernste technologie.

Leuchten von Tobias Grau jetzt bei pCon verfügbar Tobias Grau pCon.catalog Leuchten Tobias Grau „Falling“. ©Tobias Grau

In de afgelopen jaren hebben LED’s Tobias Grau een volledige nieuwe kans gegeven om baanbrekende collecties te creëren voor woning, kantoor en architectuur. Dit zijn modellen zoals de iconische „Falling“ hanglamp of de zeer functionele „XT-A“ kantoorschijnwerper met zijn elegante, sculpturale en minimalistische vormgeving.

Laat u inspireren en configureer de producten van de Home Collection en Office Collection van Tobias Grau.

>> Naar de configureerbare data van Tobias Grau.

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen, pCon.catalog, pCon.planner, pCon.update, Wist u dit?. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>