Verlichting van Tobias Grau nu verkrijgbaar bij pCon

Tobias Grau verlichting staan voor esthetische verfijning en de hoogste kwaliteit “Made in Germany”. In de jaren tachtig in zijn loft in Hamburg begon Tobias Grau zijn carrière als freelance ontwerper met de focus op interieurdesign. Zijn fascinatie voor licht werd al snel duidelijk in zijn projecten en hij bouwde zijn eigen speciale lampen met innovatieve halogeentechnologie voor de binnenhuisarchitectuur.

Image: Tobias Grau

Image: Tobias Grau

In 1987 presenteerde hij zijn eerste eigen verlichtingssysteem aan het publiek; in 1991 bereikte hij zijn internationale doorbraak met zijn eerste collectie armaturen. Met de erkenning achter zich heeft het nog jonge bedrijf de belangrijkste kenmerken van zijn ontwerp vastgesteld: dynamsiche vormen, gladde oppervlakken en de modernste technologie.

Tobias Grau „Falling“. ©Tobias Grau

In de afgelopen jaren hebben LED’s Tobias Grau een volledige nieuwe kans gegeven om baanbrekende collecties te creëren voor woning, kantoor en architectuur. Dit zijn modellen zoals de iconische „Falling“ hanglamp of de zeer functionele „XT-A“ kantoorschijnwerper met zijn elegante, sculpturale en minimalistische vormgeving.

Laat u inspireren en configureer de producten van de Home Collection en Office Collection van Tobias Grau.

>> Naar de configureerbare data van Tobias Grau.

Sharing is caring