Goed geluid op kantoor – akoestisch visualiseren in pCon.planner

Steeds vaker maken tweepersoons-kantoren plaats voor open ruimtes. Deze bevorderen creativiteit, uitwisseling en communicatie. Maar deze luchtige opstelling heeft ook een keerzijde: waar mensen praten, typen, papieren sorteren, waar telefoons overgaan en printers bliepen, is het soms gewoon gehorig. Dat is niet alleen storend, het beïnvloed ook de productiviteit en gezondheid. Een universele aanpak van ruimte indeling helpt – en pCon.planner is hiervoor het juiste programma.

Interactive Acoustic Map in pCon.planner PRO Lees verder

Categorieën: Algemeen, pCon.planner, Wist u dit? | Een reactie plaatsen

Nieuwe data van fabrikanten beschikbaar via pCon.update

Van de volgende fabrikanten is de nieuwste data beschikbaar. Download deze data via pCon.update. Heeft u nog geen abonnement maar wilt u wel altijd de laatste data van fabrikanten, klik dan hier voor meer informatie of om u aan te melden. Lees verder

Categorieën: Algemeen, pCon.update | Een reactie plaatsen

Nieuwe data van fabrikanten beschikbaar via pCon.update

Van de volgende fabrikanten is de nieuwste data beschikbaar. Download deze data via pCon.update. Heeft u nog geen abonnement maar wilt u wel altijd de laatste data van fabrikanten, klik dan hier voor meer informatie of om u aan te melden.

• Wilkhahn
• Lista Office
• Giroflex
• Palmberg
• König&Neurath
• Rexite
• BMA
• Vario
• Mey Chairs
• Kerkmann
• Dauphin Group
• Hund

Deze fabrikant stelt nu ook zijn data beschikbaar via pCon.update:

Nieuwe data van fabrikanten beschikbaar via pCon.update

Categorieën: Algemeen | Een reactie plaatsen

Veiligheidsissues in Sentinel License Development Kit (LDK®) – Wat kunt u hier aan doen?

Beveiligingsdeskundigen hebben veiligheidsissues in de License Management System Sentinel License Development Kit (LDK®) van het bedrijf Gemalto aangetroffen. Deze worden ondervangen met de huidige versie 7.63 van deze tool (Sentinel Runtime Environment).

EasternGraphics gebruikt deze tool als licentiebescherming voor sommige van onze softwaretoepassingen, zoals pCon.planner Pro, pCon.creator en pCon.basket Network-licentieserver. Lees verder

Categorieën: Algemeen, License Management, Sentinal LDK, Technische informatie | Een reactie plaatsen

imm Keulen 2018: Let’s be smart!

Onder het motto „let’s be smart – future of intelligent homes“ waren wij ook dit jaar aanwezig bij de internationale meubelbeurs imm Keulen. Als jarenlange partner van let’s be smart hebben wij de bezoekers het gevoel kunnen geven dat een slim huis niet alleen een voltooid huis is dat ooit is gebouwd met alle finesses en gadgets, maar dat het al 1 stap eerder begint – met een slim ontwerp.

Met pCon.planner hebben we het volledige Smart Home op de beurs vanzelfsprekend van te voren kunnen ontwerpen. Met onze nieuwe VR-plugin (met dank aan onze partner CMC) kon de beursstand met 1 druk op de knop in de VR-omgeving gevisualiseerd worden. Met deze oplossing kunnen dealers, architecten en ontwerpers virtuele showrooms creëren en zo een interactieve beleving bieden van maten, vormen en materialen tot aan keukens, thuiskantoren of woonkamers.

Niet alleen de stilstaande presentatie is door de bezoekers goed ontvangen, ook voor de mobiele app pCon.box is veel interesse getoond. Met pCon.box is het mogelijk om meubels van bekende fabrikanten (zoals Assmann, König + Neurath tot Vitra en Zumtobel) te configureren op de tablet of smartphone. Op die manier kunt u eenvoudig uitproberen welke meubelen het beste passen in uw eigen Smart Home.

We kijken met veel plezier terug op een geslaagde beurs en willen via deze weg alle bezoekers bedanken voor hun interesse in onze producten! Tot slot nog een aantal afbeeldingen van onze stand.


Categorieën: Beurzen, pCon.planner | Een reactie plaatsen

Nieuwe partner in Turkije

EasternGraphics breidt het netwerk uit met de vestiging van een nieuw partnerkantoor in Turkije. De managing partner, de heer Caglar Özgür, is jarenlang een vaste kracht geweest op het hoofdkantoor in Ilmenau, meest recent als pCon.planner product manager. Inmiddels is hij teruggekeerd naar zijn vaderland en is daar verantwoordelijk voor klanten uit Turkije en het Midden-Oosten. Hij heeft branche-specifieke expertise en uitgebreide ervaring op het gebied van grafische configuratie en innovatieve 3D-ontwerpen.

EasternGraphics – Verkoopgebied Turkije & Midden-Oosten
EasternGraphics Software Services Ltd.
Balçova / İzmir
Turkije

Tel.: +90 546 565 05 23
info-tr@easterngraphics.com

www.EasternGraphics.com

Nieuwe partner in Turkije
EasternGraphics locaties in Europa. De nieuwste aanwinst: dochteronderneming in Izmir, Turkije.

Een overzicht van alle EasternGraphics kantoren en onze Business partners in Duitsland en in het buitenland vindt u hier.

Categorieën: Algemeen, Nieuw! | Een reactie plaatsen

pCon op imm Keulen 2018

Tijdens de eerste interieur beurs van 2018, imm Keulen, worden de trends gepresenteerd die de meubel- en interieursector dit jaar zullen bezighouden. U vindt hier een unieke variëteit aan interieur ideeën – van basics tot designer items tot luxe meubilair.

imm cologne 2018

Samen met de Koelnmesse, het Ministerie van Economische Zaken, Energie en Industrie van de deelstaat Nordrhein-Westfalen en RFID GmbH by Geschwister Flötotto, presenteert het initiatief “let’s be smart” een modern, design-gericht Smart Home. Deze speciale tentoonstelling toont hoe leven in een “slim” huis veiliger en comfortabeler kan zijn dankzij een verscheidenheid aan technische verfijningen.

Vorschau auf die imm 2018
Een “sneak peek” op het Smart Home op IMM Keulen 2018.

Wij zijn ook van de partij. Onze stand is in de buurt van het Smart Home – uitgerust met innovatief K+N SMART.OFFICE meubilair, om u een glimp te bieden op het slimme kantoor en werkcultuur van de toekomst. Onze Virtual Reality set ontbreekt niet op deze beurs. Bezoek ons en beleef de extra dimensie van Virtual Reality zelf. Ontdek virtuele werelden of zie hoe u uw ideeën kan visualiseren en presenteren met pCon.planner of pCon.box.

|  imm Keulen  |  15.01.2018 t/m 21.01.2018  |  Smart Home  |  Hall 4.2 Stand D-10  |

PS: Wanneer u uw kaarten voor 15 januari 2018 koopt, profiteert u van korting op de reguliere prijs.

Categorieën: Algemeen, Beurzen, Events | Een reactie plaatsen

Een cadeautje voor de feestdagen: De nieuwe impress

360° rond uw ontwerp. Mooie ontwerpen verdienen het om gezien te worden. Meer zelfs: Ze willen verkend worden, het liefst interactief. impress brengt uw 360° panorama’s en 3D-modellen tot leven en maakt het makkelijk voor u om uw ideeën met anderen te delen. Het is meer dan een viewer voor sferische panorama’s en 3D-modellen – impress is voor iedereen die anderen willen raken met geweldige ontwerpen en deze voor zich willen laten spreken!

impress - get started! Lees verder

Categorieën: 3D modellen, impress, PEC | Een reactie plaatsen

EasternGraphics wenst u fijne feestdagen

EasternGraphics wenst u fijne feestdagen

Categorieën: Algemeen | Een reactie plaatsen

Zo lost u presentatie- en performanceproblemen op in pCon.planner

Om pCon.planner soepel als 3D-applicatie in te zetten, zijn er geschikte hulpmiddelen nodig: hij moet over processor power, voldoende werkgeheugen en over ruim voldoende grafisch geheugen beschikken. En hoewel uw systeem aan de aanbevolen systeemeisen voldoet, kan het toch voorkomen dat er presentatie- en performanceproblemen ontstaan tijdens het werken met de ruimteplanner. Lees hier wat u daar aan kunt doen.

Lees verder

Categorieën: Help, pCon.planner, Wist u dit? | Een reactie plaatsen