Nou în biblioteca de produse pCon: dikustik

Datele configurabile de la dikustik sunt acum disponibile pentru comunitatea pCon. Solicitați datele producătorului german de produse acustice prin pCon.login și utilizați-le în aplicațiile pCon.

Solicitați aici datele dikustik


Prezentare dikustik cu cuvintele proprii

Imagine: dikustik

Imagine: dikustik

dikustik oferă soluția perfectă pentru fiecare cameră. În acest scop, sunt disponibile trei module complementare în pCon.planner: dikustik image, dikustik textile și dikustik mono. Absorbanții modulari de sunet pot fi modernizați într-un mod flexibil în zone de recepție, spații deschise sau zone complexe și pot fi integrați în orice planificare arhitecturală și acustică a camerei.

absorbție acustică optimă: Absorbanții de sunet de înaltă calitate de la dikustik pot fi combinați în mod optim pentru orice planificare a camerei. Datorită reducerii coordonate a reflexiilor sonore deranjante, se realizează în același timp o acustică plăcută a camerei cu timpi scurți de reverberație pe întreaga gamă de frecvențe, precum și o inteligibilitate optimă a vorbirii.

Imagine: dikustik

Imagine: dikustik

combinații modulare: fie în cameră, pe perete sau pe tavan – sistemul modular de la dikustik oferă soluția potrivită pentru o atmosferă acustică optimă pentru fiecare cerință.

estetic și variabil: dikustik convinge și vizual. Indiferent dacă este un dispozitiv de captare a ochilor intenționat sau este integrat într-o manieră restrânsă, absorbantele sonore dikustik pot fi integrate în planificarea unei game largi de interioare. Imagini tipărite de înaltă calitate, modele și culori solide în combinație sau ca alternativă la țesăturile selectate de înaltă calitate deschid posibilități de proiectare aproape nelimitate.

personalizare: Fiecare modul dikustik din imaginea dikustik, textilul dikustik și dikustik mono este fabricat individual pentru cerințele acustice și vizuale ale situației camerei, cu măiestrie și atenție în Germania.

adaptare flexibilă: spre deosebire de multe alte produse, amortizoarele de zgomot dikustik pot fi instalate retrospectiv în orice moment și în aproape orice situație de cameră.

economic: comparativ cu sistemele cu caracteristici de performanță similare, dikustik impresionează prin raportul său cost / beneficiu.

Imagine: dikustik

Imagine: dikustik


Solicitați datele prin selecția producătorului în pCon.login. Nu sunteți încă membru al Comunității pCon? Aflați aici cum să vă înscrieți.

Distribuirea este permisă