Creativitatea, în mijlocul întregii actiunii – despre “zonele centrale”

Spaţiile de lucru de acum 30 de ani nu au nimic de-a face cu cele de astăzi. Acum avem open space-uri care mai de care mai extinse, “asezonate” cu birouri ce sunt echipate, desigur, cu tablete şi laptopuri.

În acelaşi timp, diferenţele de amenajare a spaţiilor de lucru nu sunt doar “fizice”. Funcţionalităţile diferă total. Până la urmă, un birou staţionar nu întreţine și nu dezvoltă creativitatea pe care ne-o dorim şi nici nu asigură mobilitatea care ni se cere.

Aşadar, în aceste condiţii cum pot designerii sau vânzătorii de mobilă să ajungă la clienţi cu cele mai bune soluţii de amenajare a spaţiilor de lucru? Ce lucruri trebuie integrate într-un birou care încurajează creativitatea şi în acelaşi timp îndeplineşte toate necesităţile legate de productivitate?

Ce spuneţi despre un loc unde lucrul în echipa este centrul focal? Ne referim la centrele de “brainstorming”, care sunt echipate cu tot ceea ce este nevoie pentru îndeplinirea taskurilor. Aceste centre poartă denumirea de “zone centrale”.

mittelzone_beispiel

Numite şi zone pentru colaborare, ele sunt destinate să creeze un spaţiu care să se adapteze la necesităţile curente ale clienților. Atunci când e nevoie de o pauză pentru reîncărcarea bateriilor, pentru o scurtă conversaţie ori pentru o sesiune intensă de brainstorming, acestea oferă absolut tot ceea ce este necesar atât din punctul de vedere al mobilei, cât şi al tehnologiei indicate pentru îndeplinirea acestor necesităţi. Şi cum tot mai multe companii încep să folosească aceste spaţii, este extrem de important să avem o modalitate în care să le putem implementa în amenajarea birourilor.

Planificaţi o dată, continuaţi să beneficiați ulterior

Dacă aveţi de-a face cu clienţi care doresc să-şi modernizeze spaţiul de lucru, atunci şansele sunt să trebuie să veniţi cu idei pentru ceva ce există deja. Până la urmă, este în fişa postului să furnizaţi cele mai bune soluţii pentru ei, nu?

Iar cea mai bună soluţie pentru a face asta? Lucraţi direct cu releveele pentru a vă asigura că veţi realiza cel mai bun design pentru zonele de colaborare!

Cu ajutorul pCon.box, puteţi încarca direct releveele clienţilor în aplicaţie şi astfel să începeţi lucrul! Nu doar că aveţi posibilitatea să accesaţi planul, ci puteţi şi să testaţi uşor şi rapid modelele de mobilier până când le găsiţi pe acelea cele mai potrivite necesităţilor clienţilor.

Datele OFML fac întotdeauna diferenţa, întrucât configurarea modelelor 3D este mult facilitată.

Încărcată sub forma unei imagini în pCon.box, releveul poate să fie folosit ca să stabilească “zona centrală” ideală pentru fiecare spaţiu individual în parte.

Succesul zonei centrale nu reprezintă niciun secret pentru producători. Asta înseamnă că veţi găsi suficiente modele CAD 3D pentru spaţiile pentru care lucraţi.

Sunteţi pregătiţi să creaţi zona centrală perfectă pentru clienţii voştri? Descărcaţi chiar acum pCon.box ca să începeţi!

Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app Setting Ground for Customer Solutions – Floor Plans in pCon.box sales pCon.box app

Distribuirea este permisă