Nieuw binnen de pCon.community en pCon.catalog: STALGAST

Hoogwaardige catering inrichtingen van STALGAST zijn beschikbaar voor de pCon.community en pCon.catalog. Vraag de data van deze fabrikant van roestvrijstalen meubelen aan via pCon.login of krijg direct toegang tot de modellen in pCon.catalog

Vraag de data van STALGAST aan via pCon.login

Hier vindt u de 3d-modellen van STALGAST in pCon.catalog


STALGAST stelt zich voor

Afbeelding: STALGAST

Afbeelding: STALGAST

Ervaring ontmoet innovatie – ons gerenommeerde bedrijf STALGAST, met hoofdkantoor in Polen, distribueert al meer dan 30 jaar hoogwaardige cateringapparatuur voor hotels, restaurants en bars in heel Europa en produceert deze deels zelf sinds 2008. Als marktleider in grote delen van Centraal- en Oost-Europa rekenen wij groothandels in Rusland, Duitsland, Frankrijk, Italië en andere landen tot onze klanten.

Waarom STALGAST voor hen zo waardevol is: Het bedrijf heeft een eigen productielocatie met de modernste faciliteiten. Hier worden commerciële keukenapparatuur en roestvrij stalen meubelen van idee tot uitvoering gerealiseerd – snel, op maat en tegen een redelijke prijs.

Afbeelding: STALGAST

Afbeelding: STALGAST

Ons handelsmerk is kwaliteit. Niet alleen onze eigen producten zijn van hoge kwaliteit, maar ook de producten van meer dan 200 gerenommeerde internationale fabrikanten die wij in ons portfolio hebben. In ons magazijn met hoge stellingen, dat meer dan 20.000 vierkante meter groot is, houden wij ongeveer 7.000 producten op voorraad voor onze klanten. Deze zijn voortdurend beschikbaar via computergestuurde logistiek en kunnen onmiddellijk worden verzonden naar de klant of zijn klanten.

Daarom werken wij in een netwerk met lokale distributeurs en servicepartners in heel Europa. Zij zorgen niet alleen voor de levering maar ook voor het onderhoud ter plaatse. Als hotel- restaurant- en cateringexperts weten wij dat in de horeca een regel geldt: tijd is geld!

Sinds 1990 is STALGAST gestaag gegroeid en telt nu meer dan 500 goed opgeleide medewerkers. Hun inzet is wat ons succesvol maakt: wij hebben tevreden klanten. Met onze teams van specialisten kunnen wij hen een professionele allround service bieden. Van advies tot productontwikkeling volgens individuele wensen en specificaties, tot de levering van een complete bedrijfskeuken – wij voorzien de klant hierin van A tot Z!


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon Community. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring