Nieuw binnen de pCon.community en pCon.catalog: BLABLA-CUBE

Akoestische boxen en Office Pods van de Franse fabrikant BLABLA-CUBE zijn beschikbaar voor de pCon.community en pCon.catalog. Naast productdata stelt BLABLA-CUBE ook aanvullende productafbeeldingen en productinformatie beschikbaar aan pCon gebruikers, om zo het advies- en ontwerpproces nog makkelijker te maken.

Vraag de data van BLABLA-CUBE aan via pCon.login

Hier vindt u de 3d-modellen van BLABLA-CUBE in pCon.catalog

 


BLABLA-CUBE stelt zich voor:

Afbeelding: BLABLA-CUBE

Afbeelding: BLABLA-CUBE

BLABLA-CUBE werd in 2018 opgericht om in te spelen op de behoeften op het gebied van de ontwikkeling van werkplekken. Akoestische capsules bleken een voor de hand liggende oplossing om te kunnen telefoneren en alleen of met anderen te werken, zonder collega’s te storen!

Omdat wij bezorgd zijn om het milieu, worden onze capsules op een ecologisch verantwoorde manier vervaardigd, met het label Origine France Garantie (OFG)! BLABLA-CUBE verbindt zich ertoe zijn grondstoffen hoofdzakelijk uit de regio Auvergne-Rhône-Alpes te betrekken en zo de kortst mogelijke transportroute en een lage koolstofvoetafdruk te garanderen.

Afbeelding: BLABLA-CUBE

Afbeelding: BLABLA-CUBE

BLABLA-CUBEs passen zich aan hun omgeving aan, zodat u uw box kunt personaliseren met een ruime keuze aan afwerkingen en accessoires!

Afbeelding: BLABLA-CUBE

Afbeelding: BLABLA-CUBE

De akoestische kwaliteiten van de BLABLA-CUBE serie zijn bijzonder goed doordacht en hij bevat alles wat u nodig heeft. Dankzij de ultrastille ventilatie is hij comfortabel in het gebruik, zelfs wanneer vergaderingen uitlopen.


Vraag de data aan via de fabrikanten bibliotheek binnen de pCon Community. Bent u nog geen lid van de pCon Community?  Ontdek hier hoe u vandaag nog lid kunt worden!

Sharing is caring