Dubbele update: Nieuwe versies van pCon.facts en pCon.box beschikbaar

Nieuwe versies van de pCon.facts zijn beschikbaar voor Android en iOS gebruikers. pCon.box is beschikbaar in een nieuwe versie voor gebruikers van de iOS en Windows app.

Nieuwe functies

pCon.facts gebruikers zullen blij zijn te horen dat het nu mogelijk is om projectkortingen te definiëren. Deze verbetering van de sales app maakt het mogelijk om kortingen toe te voegen, evenals toeslagen in percentage en aantal waarden die van toepassing zijn op de prijs van uw project. Op deze manier kunt u kortingen zwart op wit zetten en uw klant laten zien wat de werkelijke aantallen zijn, direct op het verkooppunt. De Dark Mode is nu ook beschikbaar voor u, als u gebruik maakt van pCon.facts op Android.

Met deze update komt de Dark Mode ook op pCon.box. Deze update is beschikbaar voor iOS- en Windows-gebruikers.

Heeft u nog geen pCon app geïnstalleerd?

Bent u interieurarchitect, dealer, interieurprofessional in de meubelverkoop? Maak dan gebruik van alle voordelen van pCon – toegang tot de gegevens van de fabrikant en uitgebreide productinformatie – en meld u nu aan voor het gratis B2B-netwerk pCon.Community. Registreer u hier voor een pCon.community lidmaatschap.

 

 

Sharing is caring