pCon.planner 8.2 – Next level Layout

Het lay-outgebied in pCon.planner PRO is een krachtig hulpmiddel voor het maken van projectpresentaties en het maken van realistische afdrukpagina’s. De lay-out van pCon.planner PRO is een krachtig hulpmiddel om projectpresentaties en realistische afdrukpagina’s te maken. De eisen die aan dit onderdeel worden gesteld zijn veelzijdig: het moet naadloos in de workflow worden geïntegreerd, externe media en planningsinhoud moeten worden verwerkt en er moet rekening worden gehouden met belangrijke projectinformatie. Natuurlijk moet ook de uitvoer van de pagina’s zo eenvoudig mogelijk zijn.

pCon.planner 8.2 – Next Level Layout PDF pCon.planner layout

Voor uw workflow. Individuele projecten vereisen individuele processen. Daarom kunnen de verschillende media zoals stempels, logo’s, afbeeldingen, viewports of teksten nu nog intuïtiever op uw lay-outpagina’s worden geplaatst. Met andere woorden, nieuwe  hulplijnen maken het eenvoudiger om elementen uit te lijnen zodat u de elementen beter kunt volgen en nauwkeurig kunt werken. En voor degenen die het écht nauwkeurig willen: de grootte en positie van alle objecten kunnen nu op de millimeter nauwkeurig worden gedefinieerd wanneer ze worden ingevoegd.

pCon.planner 8.2 – Next Level Layout PDF pCon.planner layout

Score met details. Het zijn vaak de kleine dingen die bepalen of iets visueel aantrekkelijk is of niet. Dit geldt ook voor lay-outs. Gebruik in de nieuwe versie van pCon.planner geavanceerde instellingen voor slagschaduwen en achtergrondtransparantie om uw inhoud te onderscheiden van de massa.

Uw resultaten zullen indruk maken met kwaliteit en schaalbaarheid door lijnen, randen en tekst als schaal onafhankelijke vectoren uit te voeren. U kunt de weergave modus Draadmodel of Verborgen lijnen gebruiken als basis voor vectorafbeeldingen en lijnbreedte, lijn- en gebiedskleurinstellingen aanpassen. En trouwens: Alle nieuwe beeldbewerkingsfuncties waarover we in dit bericht hebben gerapporteerd, zijn beschikbaar in het gedeelte Lay-out voor zowel afbeeldingen als ingevoegde viewports!

pCon.planner 8.2 – Next Level Layout PDF pCon.planner layout

Makkelijk af te drukken. Nadat u uw lay-out heeft gemaakt, wilt u deze uitvoeren. De pCon.planner heeft nu een eigen PDF-printer waarmee u direct vanuit het lay-outgebied PDF-bestanden kunt maken. De directe integratie zorgt ervoor dat uw ideeën er precies zo uitzien als u zich had voorgesteld, ook buiten de pCon.planner om.

Test de verbeteringen van de lay-outmodule in pCon.planner PRO en actualiseer uw bestaande systeem. Als u de PRO-versie vrijblijvend wilt testen, kunt u hier een gratis testversie downloaden.

Download pCon.planner 8.2 PRO

Sharing is caring