Exclusief tijdens IMM – bezoek pCon op de DESIGN POST

In het begin van elk jaar markeert IMM de start van het nieuwe ontwerpjaar. Van 13 tot 19 januari komen de wie is wie van de interieur sector in Keulen bijeen om designinnovaties, vorm en trends te presenteren en te ontdekken.

Meet pCon at DESIGN POST

Het hele jaar door worden in de DESIGN POST meubelcollecties uit het hogere sector direct tegenover gepresenteerd in Koelnmesse. De showroom van 3.500 m² is momenteel de thuisbasis van 34 ontwerpbureaus uit zeven landen en ‘funcioneert als een open netwerk van merken en design professionals in de interieurbranche’. Hoe passend dat wij ons tijdens de IMM in een plaats onder de monumentale stalen bogen van de Design Post zullen vestigen.

Ervaar in de week van de internationale meubelbeurs hoe Virtual Reality ineens volledig nieuwe perspectieven op uw ontwerpen laat zien, hoe u uw designmeubelen in elk beschikbare variant kunt confihureren en plannen en leer uw meest betrouwbare metgezel tijdens de point of sales kennen: uw smartphone uitgerust met pCon.facts en de AR-fucntie.

Bezoek ons in de DESIGN POST in Keulen van 13 tot 19 januari 2020 en beleef pCon.

Sharing is caring