pCon.planner 8.2 – Voeg 3D modellen toe aan uw Powerpoint presentaties

Het creëren van aansprekende presentaties is een dagelijkse bezigheid voor gespecialiseerde planners en interieurontwerpers. Het doel is om de veranderingen en vooruitgang in het project te presenteren, nieuwe ideeën te promoten en transparantie te creëren. Dit roept vaak de vraag op welk perspectief de juiste details toont en de klant het beste overzicht geeft.

Gebruikers van de pCon.planner waarderen de voordelen en interactiviteit van 3D: Meubels kunnen volgens individuele specificaties worden geconfigureerd en hele ruimtes kunnen vanuit elke denkbare hoek worden bekeken. Bij de keuze van een presentatietool, waarmee verschillende media en aanvullende informatie kunnen worden gecombineerd, heeft Microsoft PowerPoint zijn waarde bewezen.

Er kan nu een brug worden geslagen tussen deze twee werelden: met de nieuwste Office-oplossingen van Microsoft (Office 365 of Office 2019) kunnen gebruikers 3D-modellen in PowerPoint invoegen. Met pCon.planner 8.2 kunnen gespecialiseerde planners en binnenhuisarchitecten deze functie gebruiken en individuele modellen of zelfs complete ruimteplannen met copy & paste in hun PowerPoint-presentaties integreren.

U kunt het model 360° draaien, op en neer kantelen en naadloos combineren met andere inhoud zoals tekst, foto’s of schetsen om interactief te focussen op de juiste details. Met 3D-modellen in uw presentaties hoeft u niet meer elke weergave voor te bereiden, maar moet u zich concentreren op het essentiële: het project overtuigend in de markt zetten. Mochten er nog vragen onbeantwoord blijven, dan kunt u altijd naar een ander perspectief overschakelen.

Let op: u heeft Microsoft Office 365 of Office 2019 nodig om 3D-modellen in uw presentaties in te voegen en te gebruiken. Eerdere versies ondersteunen deze functie niet.

Zo werkt het: Plan de configuratie die u met pCon.planner wilt presenteren zoals gewoonlijk. Selecteer vervolgens het individuele model of de gehele planning, navigeer naar het klembord en selecteer “3D Model Microsoft”. Open uw presentatie en voeg interactieve inhoud toe aan uw dia’s met Copy&Paste. Trouwens: Deze functie is in alle edities van pCon.planner 8.2 beschikbaar. Nieuwsgierig? Probeer het dan zelf uit!

*De downloadknop is voor de gratis standaardversie van pCon.planner.

Sharing is caring