pCon.planner 8.2 – Nieuwe mogelijkheden voor beeldverwerking

Veel fabrikanten leveren hoogwaardige productafbeeldingen op hun websites of in PIM-systemen. Deze kunnen nu niet alleen in de pCon.planner worden ingevoegd, maar ook worden bewerkt. Dit stelt planners en interieurontwerpers in staat om nog sneller samenhangende presentaties te creëren zonder dat ze toegang hebben tot een extern instrument.

Het nieuwe dynamische tabblad “Afbeelding” wordt direct na het importeren en de daaropvolgende selectie van een afbeelding geopend. Hier vindt u functies voor het roteren, spiegelen en bijsnijden van ingevoegde afbeeldingen, zodat u met slechts enkele muisklikken de gewenste beelduitsnede en oriëntatie kunt definiëren, zowel in het plannings- als in het lay-outgedeelte.

pCon.planner 8.2   New possibilities for image editing pCon.planner 8.2 Image editing

Het nieuwe dynamische tabblad “Afbeelding”, dat bij de beeldselectie wordt geopend.

pCon.planner 8.2 heeft nog meer namelijk: de “Afbeelding Editor”, deze kunt u openen door op “Bewerken” te klikken. Hiermee kunt u filters combineren voor belichting, contrast, highlights, verzadiging en veel meer. In het lay-outgedeelte van pCon.planner PRO kunt u deze instellingen zelfs toepassen op de weergavevensters van uw planning!

pCon.planner 8.2   New possibilities for image editing pCon.planner 8.2 Image editing

In de nieuwe “Afbeelding Editor” geeft u afbeeldingen, viewports en materialen een nieuw uiterlijk.

Heeft u altijd al de tint en verzadiging van een materiaal direct bij de planning in pCon.planner willen aanpassen? De Beeldeditor is ook beschikbaar voor texturen in de materiaaleditor. Klik op het potloodje naast de textuur en geef de gebruikte materialen de laatste aanpassingen.

Wilt u de nieuwe beeldverwerkingstools zelf uittesten en de beelden en texturen laten schijnen? Download hieronder de huidige pCon.planner versie. Een overzicht van alle nieuwe functies vindt u in onze online help.

Download pCon.planner 8.2
*Deze knop leidt u naar het downloaden van de gratis pCon.planner. Gebruikt u de pCon.planner PRO of ME? Dan vragen we u te wachten met het downloaden totdat u wordt uitgenodigd om de pCon.planner bij te werken wanneer deze start.

Sharing is caring