Nu: Downloaden van 3D Warehouse alleen mogelijk met een account

Het moment is aangebroken: Trimble® heeft de aangekondigde wijziging doorgevoerd. Vanaf nu kunnen modellen alleen nog maar als ingelogde gebruikers van 3D Warehouse worden gedownload. Dit betekent dat de operator van ‘s werelds grootste collectie gratis 3D-modellen, nu op gelijke voet staat met vele andere portalen die al een langere tijd gebruik maken van registratie.
 Nu: Downloaden van 3D Warehouse alleen mogelijk met een account

Hoe kan ik nu modellen downloaden? Dit is bijna net zo gemakkelijk als voorheen. Klik op de kleine persoon in de rechterbovenhoek van de 3D Warehouse homepage en log in met uw bestaande Google account of maak gratis een nieuw account aan. Na registratie kunt u de modellen zoals gewoonlijk downloaden.

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>