Nu in de pCon.planner producten bibliotheek: Collaborative Worktools van PolyVision

Het verticale vlak is vaak een ondermaats voordeel van de samenwerkingsruimte. Of het nu in een kantoor, een klaslokaal of een ziekenhuis – schrijfoppervlakken verbeteren de communicatie, maken onderwijs mogelijk en bevorderen innovatie. Het Collaborative Worktools-pakket van PolyVision is een bewust ontworpen verzameling premium, afgewerkte whiteboard- en schoolbordhulpmiddelen die voor een aantal behoeften kunnen worden opgelost met opties die variëren in grootte, afwerking, kleur en vorm.

Nu in de pCon.planner producten bibliotheek: Collaborative Worktools van PolyVision

PolyVision is een toonaangevende fabrikant van CeramicSteel-schrijfoppervlakken, al meer dan 65 jaar vertrouwd in klaslokalen, kantoren en gezondheidsinstellingen over de hele wereld. Ze zijn van Collaboratieve Worktools combineert de duurzaamheid van CeramicSteel met innovatieve en aantrekkelijke ontwerpopties.

OFML-gegevens voor de Collaborative Worktools van PolyVision zijn nu beschikbaar in de pCon product bibliotheek. Ga naar pCon.login en vraag deze data vrij!

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen, pCon.planner. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>