Nu in de pCon.planner producten bibliotheek: Collaborative Worktools van PolyVision

Het verticale vlak is vaak een ondermaats voordeel van de samenwerkingsruimte. Of het nu in een kantoor, een klaslokaal of een ziekenhuis – schrijfoppervlakken verbeteren de communicatie, maken onderwijs mogelijk en bevorderen innovatie. Het Collaborative Worktools-pakket van PolyVision is een bewust ontworpen verzameling premium, afgewerkte whiteboard- en schoolbordhulpmiddelen die voor een aantal behoeften kunnen worden opgelost met opties die variëren in grootte, afwerking, kleur en vorm.

PolyVision is een toonaangevende fabrikant van CeramicSteel-schrijfoppervlakken, al meer dan 65 jaar vertrouwd in klaslokalen, kantoren en gezondheidsinstellingen over de hele wereld. Ze zijn van Collaboratieve Worktools combineert de duurzaamheid van CeramicSteel met innovatieve en aantrekkelijke ontwerpopties.

OFML-gegevens voor de Collaborative Worktools van PolyVision zijn nu beschikbaar in de pCon product bibliotheek. Ga naar pCon.login en vraag deze data vrij!

Sharing is caring