Nu in de pCon.planner producten bibliotheek: Extremis’ tools for togetherness

De unieke designmeubelcollectie van Extremis biedt architecten en projectontwerpers ‘tools’ om mensen samen te brengen en conversaties te stimuleren. Vanaf nu is een selectie van hun picknicktafels, parasols en paravents beschikbaar in de pCon.planner productbibliotheek.

Nu in de pCon.planner producten bibliotheek: Extremis’ tools for togetherness

Extremis is opgericht door Dirk Wynants in 1994 en heeft een missie om intelligent ontwerp gebaseerd op Vlaams gezond verstand te combineren met de beroemde Bourgondische levensstijl. Met het hoofdkantoor en de productie in Poperinge, België, is het ontwerpethos van het bedrijf afgeleid van een Shaker-quote: “Maak niets, tenzij het zowel noodzakelijk als nuttig is … en als het zo is, aarzel dan niet om het mooi te maken.” Met dat in gedachten, begon Extremis meubels te maken die geschikt zijn voor binnen en buiten op volledig onconventionele manieren.

Extremis heeft in de afgelopen 25 jaar een internationale reputatie opgebouwd met bekroonde ontwerpen zoals Gargantua, Hopper en Picnik. Hun producten zijn te vinden in kleine stadstuinen, gigantische luxe hotels en kantoorgebouwen, maar ook in ziekenhuiscafetaria’s en schoolgebouwen. Het zijn ‘tools for togetherness’; meubels die mensen samenbrengen en die de kwaliteit van leven verbeteren; met een sterke focus op intelligente probleemoplossing en duurzaamheid.

Ben je op zoek naar iconische picknicktafels en unieke parasols die jouw project naar het volgende niveau brengen? Vraag de gegevens nu aan via pCon.login.

Extremis producten die (voorlopig) op pCon staan:

  • Gargantua
  • Hopper
  • Hopper Shade
  • Anker
  • Pantagruel
  • Sticks
  • Marina
  • Inumbra
  • Inumbrina

In de nabije toekomst zullen ook andere Extremis-producten toegevoegd worden in pCon.

Extremis pCon tutorial from Extremis on Vimeo.

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen, Algemeen, pCon.planner. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>