pCon.planner 8.2 – Nu verkrijgbaar!

Der neue pCon.planner 8.2 ist jetzt verfügbar!

We hebben goed nieuws: een nieuwe versie van pCon.planner is beschikbaar! In dit korte overzicht kunt u zien welke nieuwe functionaliteiten er zijn:

 • Nieuw uitvoervenster voor vectorafbeeldingen
  Vectorafbeeldingen worden een hoogtepunt door hun kwaliteit en schaalbaarheid. Met het nieuwe „Vector Graphics“ dailoogcenster kunt u nu vanuit uw planner direct een SVG, DWG/DXF, EMF of in een PDF formaat uitvoeren.
 • Afbeeldingen bewerken in de planning en layout omgeving
  Door te klikken op een afbeelding in de planning- en layout omgeving onstaan nieuwe bewerkingsmogelijkenheden: verzadiging, contrast, transparantie en nog veel meer wat u kunt aanpassen.
 • 3D modellen voor MS Office 2019
  De pCon.planner speelt beter dan ooit met moderne kantooroplossingen. Kopieer objecten naar het uitgebreide klembord en plak ze direct in PowerPoint als 3d-object.

Gebruikers van de pCon.planner PRO kunnen zich onder andere verheugen op uitgebreide innovaties in de Layout Tool:

 • Directe PDF-Export
  U kunt nu rechtstreeks vanuit de pCon.planner PDF-bestanden exporteren. Een externe PDF-printer is niet langer nodig. Het is ook mogelijk om PDF’s van meerdere pagina’s te exporteren.
 • Handige indeling van de aanzichten in de layout
  De indelingen van de aanzichten zijn nu nog nauwkeuriger in de layout tool. Met behulp van klik-en hulplijnen kunt u nauwkeurig afstanden definiëren en de aanzichten interactief plaatsen.

Dat is nog niet alles. Zoals gebruikelijk vindt u meer informatie over de nieuwe functies in het gedetailleeerde overzicht in ons Helpcentrum. Kijk maar eens, het is het waard!

Download pCon.planner 8.2
*Deze knop leidt u naar het downloaden van de gratis pCon.planner. Gebruikt u de pCon.planner PRO of ME? Dan vragen wij u te wachten met het downloaden totdat u wordt uitgenodigd om de pCon.planner bij te werken wanneer deze start.

Sharing is caring