Vanaf Oktober: 3D Warehouse Downloads alleen met Registratie

Onderwerp: Download 3d-modellen uit 3D Warehouse. Iedereen die momenteel via de pCon.planner naar de 3D Warehouse (Trimble®) gaat krijgt het volgende bericht:

„Om u beter te helpen met het vinden van relevante content maken we een aantal aanpassingen. Vanaf Oktober moet u zich registreren om in 3D Warehouse modellen te downloaden.”

3D Warehouse wil door middel van registratie een meer gepersonaliseerde gebruikerservaring bieden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om collecties te maken van modellen en kunnen interessante modellen gemakkelijker worden gevonden.

Moet ik betalen om modellen van 3D Warehouse te downloaden? Nee. Alleen een geregistreerde gebruiker is vereist om de download vrij te geven. Het account kan gratis worden aangemaakt of u kunt inloggen met een bestaande Google-account.

Wij houden u op de hoogte! Er is momenteel geen verdere informatie beschikbaar van Trimble over welke dag in oktober de conversie zal plaatsvinden. Wij zullen u vanaf dat moment op de hoogte stellen van eventuele verdere wijzigingen.

Sharing is caring