Vanaf Oktober: 3D Warehouse Downloads alleen met Registratie

Onderwerp: Download 3d-modellen uit 3D Warehouse. Iedereen die momenteel via de pCon.planner naar de 3D Warehouse (Trimble®) gaat krijgt het volgende bericht:

„Om u beter te helpen met het vinden van relevante content maken we een aantal aanpassingen. Vanaf Oktober moet u zich registreren om in 3D Warehouse modellen te downloaden.”

3D Warehouse wil door middel van registratie een meer gepersonaliseerde gebruikerservaring bieden. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om collecties te maken van modellen en kunnen interessante modellen gemakkelijker worden gevonden.

Vanaf Oktober: 3D Warehouse Downloads alleen met Registratie

Moet ik betalen om modellen van 3D Warehouse te downloaden? Nee. Alleen een geregistreerde gebruiker is vereist om de download vrij te geven. Het account kan gratis worden aangemaakt of u kunt inloggen met een bestaande Google-account.

Wij houden u op de hoogte! Er is momenteel geen verdere informatie beschikbaar van Trimble over welke dag in oktober de conversie zal plaatsvinden. Wij zullen u vanaf dat moment op de hoogte stellen van eventuele verdere wijzigingen.

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen, Algemeen, pCon.planner. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>