Nu in de pCon.planner productenbibliotheek: . r e l a t i v door Furniturelinq

. r e l a t i v is een jong en innovatief Nederlands merk dat zich specialiseert in zitmeubilair met uitwisselbare productonderdelen. Deze uitwisselbaarheid heeft niet enkel betrekking op de mechanische of technische onderdelen (kruispoot, wielen, gaslift, enz.), maar ook op de bekleding en specificaties van zowel zitting als rug. Door deze uitwisselbare productonderdelen is het perfect mogelijk om zitmeubilair te ontwikkelen conform de specifieke en technische eisen van elke klant. De collectie van . r e l a t i v bestaat uit gecertificeerd en ergonomisch verantwoord zitmeubilair.

Alle zitmeubilair zijn zowel in 2D als 3D beschikbaar in de pCon.planner tekenbibliotheek. Door de integratie van commerciële informatie (OFML-DATA) en productlogica wordt het tekenen makkelijker. Alle artikel informatie bij elkaar van kleuren tot prijzen.

Op locatie bij uw klanten kunt u gebruik maken van de apps pCon.box en pCon.facts, beide beschikbaar via smartphone en tablet. Hiermee kunt u alle producten van . r e l a t i v, met behulp van Augmented Reality, in de ruimte zetten. De producten zijn ook op de apps voorzien van OFML-data en geheel configureerbaar.

Vraag nu de data van . r e l a t i v aan via pCon.login en ga ermee aan de slag!

Sharing is caring