Data delen tussen pCon.planner en pCon.box

De pCon.planner als desktop applicatie is het meest geschikt voor een gedetailleerde planning. Maar wat nou als er ook een oplossing was om op een charmante manier te presenteren waar u maar wilt, wanneer u maar wilt? Het enige wat u dan nodig heeft is een mobiele app.

Van uw bureau rechtstreeks naar uw broekzak, complexe productkennis die wordt gecombineerd met de juiste hoeveelheid aandacht voor de details. Zo leert u uw klant op een speelse manier de producten kennen. Vandaag laten wij u zien hoe u gegevens van de pCon.planner naar de pCon.box – en dus direct naar het verkooppunt – kunt overbrengen via het PEC-uitwisselingsformaat.

Nadat u uw ideeën in de pCon.planner heeft gepland, gaat u naar “Bestand”, “Exporteren” en kiest u voor “pCon”. In het volgende venster kunt u uit verschillende bestanden kiezen en hier kiest u voor”pCon exchange Container” – of kortweg: PEC.

How to share data between pCon.planner and pCon.box PEC pCon.planner pCon.box

U kunt er voor kiezen om slechts een selectie te maken van een aantal objecten of u gebruikt uw hele ontwerp om te laten zien aan de klant.

How to share data between pCon.planner and pCon.box PEC pCon.planner pCon.box

Om uw geëxporteerde PEC-bestand op uw mobiele apparaat te gebruiken, kunt u het uploaden naar een cloud-opslag zoals Dropbox of OneDrive of u kunt het naar uw klant mailen. Start de pCon.box en navigeer naar “Importeren” en zoek naar het bestand op uw apparaat.

Nadat u het PEC-bestand in uw werkgebied heeft geïmporteerd, kunt u alle objecten verplaatsen, roteren en selecteren zoals u dat in de pCon.planner ook gewend bent. U kunt zelfs met gebruik van OFML-gegevens de producten ter plekke configureren zodat deze voldoen aan de eisen van uw klant.

How to share data between pCon.planner and pCon.box PEC pCon.planner pCon.box

Nu bent u klaar om het zelf uit te proberen. Heel simpel door pCon.planner en pCon.box te downloaden en u kunt creatief aan de slag!

    

Sharing is caring