Nu in de pCon.planner productenbibliotheek: fauteuils en stoelen van Leolux LX

Het veelzijdige productportfolio van Leolux LX biedt architecten en projectontwerpers de mogelijkheid om een project precies de juiste boodschap mee te geven. En vanaf nu zijn de fauteuils en stoelen van het merk ook beschikbaar in de pCon.planner productenbibliotheek.

Creatieve visie. Leolux LX staat voor ‘Empowering expression’. Dankzij de uitgebreide collectie van hoogwaardige bekledingen en afwerkmaterialen kunnen ontwerpers en architecten hun creatieve visie uitstekend vertalen in de uitstraling van een project. Door het gebruik van OFML-data zijn alle 3D-modellen van Leolux LX in de pCon.planner volledig naar eigen wens configureerbaar en dat maakt het plannen nog gemakkelijker. Ook zijn de 3D-modellen te vinden in de gratis apps pCon.box en pCon.facts. Via deze apps zijn de data ook op het point-of-sale altijd binnen handbereik.

Uitgebreid productportfolio. Op dit moment worden alleen de fauteuils en stoelen uit de collectie van Leolux LX aangeboden in de pCon productenbibliotheek. Het portfolio van het merk biedt echter nog meer producten, zoals veelzijdige banken(programma’s) en praktische tafels. De producten van Leolux LX worden dan ook veelvuldig toegepast in inspirerende ontmoetingsplekken zoals lobby’s, vergaderruimtes, theaterfoyers, hotelkamers en restaurants. In de nabije toekomst zullen ook andere Leolux LX-producten toegevoegd worden in de productenbibliotheek in pCon.planner.

Wilt u ook aan de slag met de producten Leolux LX? Vraag nu deze data aan via pCon.login.

Sharing is caring