pCon.planner: Creëer en deel individuele werkbalken

Traditioneel is een professionele software uitgerust met veel nuttige functies – sommige worden vaker gebruikt en sommige zijn zelfs na jaren nog niet ontdekt. Voor iedereen die waarde hecht aan het optimaliseren van hun workflow met pCon.planner op het werk, hebben we vandaag een hot tip: individuele werkbalken!

Door uw eigen werkbalken te creëren, kunt u snel toegang krijgen tot veelgebruikte functies, deze sorteren en de hele software aanpassen aan uw individuele werkbehoeften. En de kers op de taart: Wanneer u naar een andere computer overschakelt, kunt u uw eigen werkbalken exporteren en opnieuw laden. Het is heel eenvoudig om een werkbalk te maken: Ga gewoon naar de “Bestand”-tab en kies “Aanpassen”.

pCon.planner: Create and share individual toolbars workflow toolbars

In het volgende venster kunt u nieuwe werkbalken aanmaken, bestaande werkbalken hernoemen of zelfs eerder gemaakte werkbalken van een andere computer exporteren en importeren. U kunt zelfs uw collega vragen of hij/zij zijn/haar werkbalken met u wil delen!

pCon.planner: Create and share individual toolbars workflow toolbars

In de “Commando’s”-tabblad vindt u alle functies die de pCon.planner biedt. Via drag & drop kunt u opdrachten naar de gewenste werkbalk slepen en ze naar wens sorteren.

Tot slot kunt u enkele of meerdere werkbalken op elke gewenste plaats op het scherm ordenen zoals u dat wilt.

Maakt u nog geen deel uit van de pCon.community? Geen probleem, u kunt de pCon.planner gratis downloaden en beginnen met tekenen!

Download pCon.planner 8.1

Traditioneel is een professionele software uitgerust met veel nuttige functies – sommige worden vaker gebruikt en sommige zijn zelfs na jaren nog niet ontdekt. Voor al diegenen die waarde hechten aan het optimaliseren van hun workflow met pCon.planner op het werk, hebben we vandaag de dag een hot tip: individuele werkbalken

Sharing is caring