Nu op pCon.catalog: Huislijn Kantoormeubelen

Het Huislijn Kantoormeubelen assortiment kenmerkt zich door een duidelijk design, een goede afwerking en een grote keuze aan verschillende varianten.
3D-Modellevon Huislijn jetzt bei pCon.catalog

De Nederlandse fabrikant beheerst met zijn meubelcollecties een elegant evenwicht tussen kwaliteit en prijs. Eenvoudige stukken die op vele manieren kunnen worden gevarieerd en gecombineerd. Conferentie-, vergader- en loungestoelen maken net zo goed deel uit van het assortiment als tafels en opbergmeubels.

3D modellen van Huislijns meubilair zijn nu beschikbaar voor download op pCon.catalog.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>