pCon.planner: bestandsgrootte verkleinen, comfortabeler plannen

Gedetailleerde ontwerpen hebben vaak een grote bestandgrootte – en dit beïnvloedt onder andere de laad- en opslagtijd van de planner. De pCon.planner biedt met de functie ‘opschonen’ een comfortabele manier om de bestandgrootte te minimaliseren. Waar u deze functie kunt vinden staat in de afbeeldingen hieronder.
Minimize File Size

Klik op ‘bestand’ links boven in en selecteer ‘opschonen’ om uw planner op te schonen.

Dit bericht is geplaatst in pCon.planner, Tips & tricks, Wist u dit?. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>