pCon.catalog: Oplossingen voor gezondheid en welzijn van Fellowes

Een betere gezondheid en welzijn behoren tot de belangrijkste onderwerpen als het gaat om de manier waarop we leven en werken. Fellowes Brands, een toonaangevende leverancier van ergonomische werkplekoplossingen, promoot een gezonde levensstijl met innovatieve producten.

Lösungen von Fellowes - jetzt bei pCon.catalog

In de meer dan 100 jaar dat het wereldwijd opererende familiebedrijf bestaat, heeft het zichzelf en zijn producten voortdurend verbeterd, passend bij de voortdurend veranderende werkomgeving en ontworpen om werknemers productiever, gelukkiger en gezonder te maken.

3D-modellen van de Fellowes in hoogte verstelbare bureaus, zit-sta werkstations en ergonomische accesoires zijn nu beschikbaar voor download op pCon.catalog.

Sharing is caring