Appdate! Nieuwe versie van pCon.box is nu verkrijgbaar

Slimme presentatie voor adviesgevoelige producten. Met de pCon.box kunt u de perfecte kamer-oplossingen creëren voor uw klanten en heeft u alle waardevolle informatie voor het verkoop gesprek al in uw handen. Functies zoals Augmented Reality (AR) en 3D-interacties zoals inzoomen op details en het object configureren zorgen voor een blijvende wow-factor.

Appdate! Neue Version der pCon.box ab sofort verfügbar Workflow pCon.box Appdate

De nieuwe app is vanaf vandaag verkrijgbaar. Dit zijn de belangrijkste nieuwe functionaliteiten:

 • Sneller in de catalogus, sneller in gesprek
  App starten, en meteen beginnen – in de nieuwe workflow komt u meteen in de planning omgeving en bent u maar een klik verwijder van de productcatalogus. Via het hamburger menu kunt u heel makkelijk navigeren naar uw opgeslagen projecten.
 • Gemakkelijk toegang tot gedetailleerde product informatie
  Context afhankelijke tools leveren de juiste informatie op het juiste moment: selecteer een artikel en alle informatie over het product kan met een druk op de knop worden getoond.
 • Nieuw interactieconcept voor bewezen standaard
  Met de ondersteuning van de nieuwste OAP versie (OFML Aided Planning) zorgt de interactieve configuratie ervoor dat u complexe producten kunt plannen op uw telefoon of tablet waarbij de visuele highlights duidelijk opvallen.
 • Als laats gebruikt, als eerste toegankelijk
  De compacte catalogusweergave heeft een overzicht van de laatst gebruikte fabrikanten. In plaats van lange zoekpodrachten en scrollen naar uw favoriete merken, bespaart u nu meer tijd.
 • Slimmer navigeren
  Met intuïtieve veegbewegingen (swipe) kunt u sneller, slimmer en makkelijker door de catalogus of product informatie navigeren.
 • Veel te delen?
  U kunt nu in de pCon.box meerdere documenten versturen naar een e-mail.
 • Indrukwekkende presentaties
  De verbeterde AR modus biedt meer stabiliteit aan, hierdoor heeft u meer plezier in het virtueel inrichten. En laat u de klanten met een wow-gevoel achter.

Klik hier voor de nieuwste versie van pCon.box*

Download pCon.box on the AppstorepCon.box on Google Play

*Let op: de pCon.box update voor windows en de webversie zal binnnekort beschikbaar zijn

Sharing is caring