Nu beschikbaar in de pCon.catalog: Schoolmeubilair van Tranås Skolmöbler

Schoolmeubilair hebben een belangrijke rol gespeeld in ons leven. Onbewust of niet, hebben we veel van onze kinderjaren en tienerjaren gespendeerd op deze meubels. In de vorige eeuw, toen Tranås Skolmöbler in 1896 werd opgericht, zag het schoolmeubilair er heel anders uit dan hoe het er hedendaags uitziet..

Now available in pCon.catalog: School furniture from Tranås Skolmöbler Tranås Skolmöbler School furniture pCon.catalog

De productlijnen Atlas 2111 & Atlas 1130 zijn nu te vinden in de pCon.catalog!

Tranås Skolmöbler heeft een brede aanbod aan kleurrijke en moderne zit-, tafel- en opbergruimte-oplossingen. Het traditionele Zweeds bedrijf hecht veel waarde aan lokale productie. Doordat het proces tussen grondstof en eindproduct korter wordt geeft het een grote bijdrage aan een duurzame economie en levensstijl.

De pCon.community profiteert nu ook van deze moderne schoolmeubilair. Of het nu voor een ontwerp opdracht van een klant is of u wilt gewoon uw oude klas weer tot leven brengen – probeer het eens! 3D modellen van Tranås Skolmöbler bij pCon.catalog: 3D modellen van  Tranås Skolmöbler in de pCon.catalog.

Dit bericht is geplaatst in 3D modellen, Algemeen, pCon.catalog, Wist u dit?. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>