Snel en makkelijk verwerken van PDF plattegronden

Of het nu om een kantoorgebouw, een magazijn, een cafetaria of een laboratorium gaat – echte tekeningen op schaal inclusief inscripties zijn essentieel voor een nauwkeurige planning. Plattegronden zijn vaak beschikbaar in PDF formaat of ze worden rechtsreeks door de architect geleverd in een digitale vorm.

De pCon.planner kan PDF plattegronden makkelijk verwerken. Met een paar klikken kan het bestand worden geïmporteerd en is deze meteen beschikbaar als vector afbeelding in het teken gebied. In een hand omdraai creëert dit een driedimensionale ruimtelijke tekening.

Load the PDF via drag & drop, select a page and set the scale.   After insertion, use the tape measure to check whether the floor plan has the correct scaling.   The pCon.planner automatically creates some layers for the floor plan that can be enabled, disabled or supplemented by own layers if required.

Zodra de plattegrond geladen is, begint het echte werk: tekenen. Door op de individuele lijnen te klikken kunt u de wanddikte eenvoudig aanpassen en wordt er een dimensionaal nauwkeurig 3D plan op de plattegrond gemaakt.

Voor meer tips en tricks hebben wij een aantal video’s voor u klaar staan op ons  YouTube kanaal.

Dit bericht is geplaatst in Help, pCon.planner, Tips & tricks, Wist u dit?. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>