Hoge kwaliteit 3D renderings met deze gratis tool

In grote hoeveelheden hoge kwaliteit renderings maken, wie wil dat nou niet – de droom van elke architect en interieurdesigner. De juiste benodigdheden zijn al vroeg ontwikkeld: Klanten hebben nu de mogelijkheid om in de concept fase al een realistisch beeld te krijgen van hun project. Hierdoor zijn ze eerder overtuigd. Om aan deze behoefte te voldoen is de pCon.planner een alles-in-een oplossing die u optimaal ondersteunt in het proces van brainstormen naar planning tot presentatie.

Create high quality 3D renderings with free tool rendering pCon.planner Batch rendering
Rendering van interier design studente Natalia Sternberg uit Polen (https://natalieinteriors.pl/)

Professioneel interieur design
Met de gratis kamer planner kunt u gevorderde tools gebruiken om een compleet kamer-, en meubelconcept te creëren in zowel 2D als 3D. Een paar klikken hier, een paar klikken daar en u heeft muren gebouwd, een vloer gelegd, en de plafond hangt. Voor de visuele afronding van de kamer kunt u deuren en ramen toevoegen en de volledige ruimte stofferen, met vloerbedekking, gordijnen en behang. Om uw gebruikservaring nog meer te optimaliseren kunt u gebruik maken van de online catalogus. Hier heeft u toegang tot meer dan duizenden hoogwaardige 3D-modellen die u kunt gebruiken om uw interieur design af te maken.

Create high quality 3D renderings with free tool rendering pCon.planner Batch rendering
Gebruiksomgeving pCon.planner

Indrukwekkende presentaties
Dankzij een breed scala aan presentatie opties kunt u uw afgewerkte ruimte weergeven als een enkele afbeelding, 360° panorama, als een geanimeerde tour of als een driedimensionale weergave in de browser. De krachtige render engine OSPRay, die in samenwerking met Intel is geoptimaliseerd voor de pCon.planner, brengt uw interieur ontwerpen tot leven.


Met de gratis presentatie service van impress kunnen klanten een interactive 360 graden panorama beeld creëren. (© Haworth)

Externe rendering terwijl u aan het werk bent
Door middel van batch rendering worden render opdrachten uitbesteed aan een extern proces, zo kunt u blijven werken in de pCon.planner PRO terwijl de afbeeldingen en panaorama’s op de achtergrond aan het renderen zijn. Wilt u uw gebruik optimaliseren en gebruik maken van de batch rendering dat kunt u de pCon.planner PRO downloaden.

Download de gratis versie van pCon.planner en test zelf de 3D kamer planner met verschillende render mogelijkheden, zonder verplichting of verborgen kosten. Wilt u de batch render testen? Dan kunt u een 30-dagen versie van de pCon.planner PRO downloaden. Het zal van uw ideeën, realiteit maken!

Download pCon.planner 8.1

*Deze link zal de gratis 30-dagen versie van de pCon.planner PRO downloaden. Wilt u liever de gratis versie, bezoek dan even onze website https://pcon-planner.com/nl/


Sharing is caring